tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pokémon Fanon Hansin Tarina osa 2

                Jos metsään haluat mennä...

Hans joi Oakin kanssa teetä ja keskusteli kaikesta maan ja taivaan välillä. Sitten oli aika mennä nukkumaan, Oak oli sijannut Hanssille vierasvuoteen. Vuode oli mukava mutta Hans ei saanut kunnolla unta, koska hän oli liian innostunut.
Seuraavana aamuna Hans pakkasi tavaransa ja suuntasi kohti Pewter Cityä. "Varo villipetoja ja kannibaaleja" sanoi Oak hyvästellessään Hanssin.
Päästäkseen Pewter Cityyn Hanssin täytyi mennä Viridianin metsän halki. Se oli sokkeloinen paikka täynnä myrkyllisiä ötököitä.
Juuri kun Hans oli poistumassa Pallet Townista hän kuuli Daisyn huudon: "Odota! Sinulle käy huonosti siellä metsässä!" "Kyllä minä pärjään" vastasi Hans. "Minun täytyy tulla mukaasi. Minulla on Chansey joka voi parantaa sinut ja Weedlesi jos teille sattuu jotain." sanoi Daisy. "Enkai voi estääkään. Olet sentään serkkuni ja saatan tarvita parantajaa matkallani." sanoi Hans. Hän olisi oikeastaan halunnut matkustaa yksin mutta hän ei osannut sanoa ei.
Hans kulki Viridian Cityn halki ja kävi tervehtimissä isoisäänsä. Isoisä antoi Hansille vastamyrkkyä. Jos joku tai jokin myrkyttää sinut juo tätä. Sen pitäisi auttaa.
Viridianin metsän suulla Hans epäröi uskaltaisiko hän sittenkään. "Höpsis" huudahti Daisy "Nyt mennään eikä meinata."
Metsässä oli paljon ötököiden metsästäjiä jotka himoitsivat Hansin kultaista Weedleä. Hanssin oli taisteltava kaikkia ötököiden mätsästäjiä vastaan. Onneksi mukana oli Chansey joka paransi taisteluista saadut vammat. 
Erään taistelun aikana Weedle kehittyi, siitä tuli myrkynvihreä Kakuna!
Hans oli tyytyväinen kehitykseen. Weedle oli oppinut koventamaan kuorensa. Onneksi se edelleen osasi myrkkypiikin. Hansin oli pakko yöpyä metsäss. Daisyn kanssa he sytyttivät nuotion ja nukkuivat taivasalla.
Hans näki kaunista unta seuraavasta päivästä josta tulisi unohtumaton...
Viridianin metsä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti